Wijnproeverij

Thuis of op locatie

Wijnproeverij thuis of op locatie

Hoe leuk is dat: een echte wijnproeverij thuis of op locatie? Kennismaken met mooie wijnen, meer te weten komen over wijngebieden, leren hoe je wijn proeft en vooral genieten van wijn. Zo beleef je een mooie middag of avond samen met je familie, vriendengroep, club of team.

Wat houdt de wijnproeverij in?

Op basis van je wijnvoorkeuren en de tijd van het jaar selecteert Pim, vinoloog in opleiding, zeven verschillende wijnen. Hij legt uit hoe je wijn proeft, je ontdekt wát je proeft en hoe je wijn beoordeelt. Ook ga je ‘terugproeven’: dan serveren we drie wijnen en lichten deze toe. Deze proef je en daarna proef je weer de eerste. Wat proef je nu?! 

Wat brengen we mee?

  • Zeven verschillende mooie wijnen – gekozen op basis van jouw voorkeuren
  • Glazen
  • Proefformulieren
  • Spuugbakken

De kosten bedragen € 30,- per persoon. Het minimum aantal deelnemers is acht.

Hapjes en wijn: een heerlijke combinatie

Een hapje bij een proeverij, maakt de middag of avond af. We geven graag suggesties voor lekkere hapjes die je gemakkelijk zelf maakt en die de smaak van de wijnen versterken. Geen zin of tijd om hiervoor zelf te zorgen? Wij kunnen voor bijpassende hapjes zorgen, de kosten hiervoor zijn afhankelijk van het aantal en de soort hapjes. Vraag naar de mogelijkheden.

Beleef ook samen met familie, vrienden of clubleden een laagdrempelige, gezellige, leerzame én lekkere wijnproeverij en neem contact op met Pim.

PS: Ook leuk om cadeau te geven!


Wijnlokaal open op afspraak

Q

Privacyverklaring

En Cookies

Q

Privacyverklaring

En Cookies

Q

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte