Horeca & Bedrijven

Verkoop

Horeca & bedrijven

Wil je de wijnen van WIJN&ZO ook schenken in je horecagelegenheid of bijvoorbeeld cadeau doen als relatiegeschenk? We hebben een ruim assortiment zuivere wijnen van veelal kleine (Europese) wijnhuizen en adviseren je graag! Zo schenk je wijnen die echt passen bij je gerechten of geef je een onderscheidend cadeau aan je team of zakenrelatie. We werken samen met bijzondere wijnhuizen die hun wijnen meestal niet aanbieden via grote webshops. Hierdoor kun je de verkoopprijs van je huis- en kaartwijnen zelf bepalen. Een deel van onze wijnen vind je op onze site. Maak een afspraak in ons wijnlokaal voor ons complete assortiment, maar we komen ook graag bij je langs!

Adviseren over wijn- en spijscombinaties

Welke wijn schenk je bij welk gerecht met daarbij oog voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en voldoende marge? De jarenlange ervaring en kennis van Dianne als register-vinoloog zet ze graag in voor je restaurant of (eet)café. Het samen zoeken naar een passend wijnassortiment is altijd weer een mooi proces.

Wijnkennis delen met team

Een uitgelezen wijnassortiment is één, je gasten adviseren over wijn is de volgende stap. We verhogen in een cursus of wijngesprek met je horecateam graag hun wijnkennis. Het zelfvertrouwen van je team om wijn te adviseren groeit, het creëert mooie verkoopkansen en maakt de restaurantbeleving van je gasten compleet.

Word jij ook een WIJN&ZO-partner? Daag ons uit.

Wijn als relatiegeschenk

Wijn als relatiegeschenk is al jaren populair en natuurlijk wil je een kwaliteitswijn cadeau doen. We adviseren je graag over een passend wijngeschenk – in elke prijsklasse en voor alle wijnsoorten. Wijn die past bij je bedrijf, de ontvanger en de gelegenheid. Klassiek rood, uitbundige bubbels, een bijzondere wijn of een aantal bij elkaar passende wijnen. In een mooie kist (eventueel met je bedrijfslogo), feestelijk verpakt of aangevuld met mooie wijnaccessoires. Natuurlijk voegen wij bij elk cadeau een wijnbeschrijving toe, al dan niet met een link naar je bedrijf – zo krijgt je cadeau nóg meer impact.

Neem contact op of maak een afspraak in ons wijnlokaal.

Nieuwsbrief WIJN&ZO

Als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen, proeverijen en nieuws? Schrijf je in voor onze zakelijke nieuwsbrief.


Wijnlokaal open op afspraak

Q

Privacyverklaring

En Cookies

Q

Privacyverklaring

En Cookies

Q

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte