Lokale Moederdagspecials uit de streek

Moederdag 2021 MMMacaron Corien Veron

Hoe verras je je moeder tijdens Moederdag? Voor velen is dat ieder jaar een lastige zoektocht. Maar dit jaar maken we het je gemakkelijk! Speciaal voor Moederdag hebben we samen met Bloem en Atelier Corien Veron en Mmmacaron drie lieve en lekkere moederdagpakketten samengesteld. En we bezorgen gratis thuis*.

Wat hebben we voor moeder in petto?
- Een lief ‘bloemtaartje’ waarmee je de ontbijttafel opfleurt.
- Ambachtelijke, verse macarons voor bij de koffie.
- Een feestelijke, zuivere roséwijn van een bijzonder wijnhuis.

Moederdagpakket ‘Liefste moeder’ - € 23,95
1. Mooie, verse voorjaarsbloemen geschikt als ‘bloemtaartje’ in een eigentijds schaaltje.
2. Vier handgemaakte, kraakverse macarons.
3. Een fles heerlijke Casal Monteiro Rosé. Deze vriendelijke roséwijn is stijlvol, toegankelijk en harmonieus. Je ruikt en proeft framboos en aardbei. De aangename zuren zijn uitstekend in balans met het fruit waardoor de wijn een hoog niveau bereikt, maar zijn vriendelijkheid behoudt. Een rosé speciaal voor de liefste moeder.

Moederdagpakket ‘Beste moeder’ - € 38,95
1. Voorjaarsbloemen in voorjaarskleuren… dat geeft een fijn lentegevoel. De schaal zal ook na Moederdag nog vaak worden gevuld, dat weten we zeker!
2. Zes heerlijke macarons gemaakt van pure ingrediënten; krokant van buiten en lekker chewy van binnen.
3. De mooie Casal Monteiro Rosé. Een vriendelijke, stijlvolle, toegankelijke en harmonieuze roséwijn. Je ruikt en proeft framboos en aardbei. De aangename zuren zijn uitstekend in balans met het fruit waardoor de wijn een hoog niveau bereikt, maar zijn vriendelijkheid behoudt. Genieten tot de laatste druppel.

Moederdagpakket ‘Super moeder’ - € 49,95
1. Een echte blikvanger is deze mooie ‘bloemtaart’: een prachtige bloemschikking in een grote schaal op pootjes. Natuurlijk zijn de bloemen verser dan vers, zodat mama er extra lang van geniet.
2. Zes handgemaakte macarons in verschillende smaken. Welke kiest moeder als eerste?
3. De bijzondere 11 Minutes Rosé: Een naam met een knipoog, maar een rosé met een sublieme smaak in een mooie fles! De rosé heeft bloemig bouquet met impressies van rood fruit (kersen en frambozen).
De smaak zet zich voort in de levendige en frisse smaak met een kruidige toets. Een bijzondere wijn voor een bijzondere moeder.
Waar staat de naam voor?
- 11 minuten heeft de tractor nodig om de geplukte druiven naar de wijnkelder te brengen.
- In 11 minuten worden de druiven zacht geperst.
- 11 minuten blijven de druivenschillen in contact met de most. Zo ontstaat de mooie bleekroze kleur.

*Gratis bezorging
In deze tijd is het niet altijd mogelijk elkaar te zien op Moederdag. Daarom bezorgen we - óók op zondag 9 mei – deze Moederdagcadeaus in de omgeving van Bladel en Esbeek gratis. Is het verder weg dan rekenen we een klein bedrag aan bezorgkosten.

Bestellen kan tot en met vrijdag 7 mei.
Meer informatie of bestellen? Bel of app naar 06-13746443 of e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Liever een andere wijn of port? We adviseren je graag!

Welkom in het wijnlokaal
Natuurlijk kun je je bestelde moederdagpakket ook afhalen in ons wijnlokaal. Op vrijdag 7 mei en zaterdag 8 mei zijn we van 12.30 tot 16.30 uur open. Liever een andere tijd? Maak dan een afspraak. Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM.

"Sluit-Maar-Aan" wijnproeverij

Nader te bepalen datum.

Wijn is helemaal hip en heerlijk. Er zijn veel soorten wijn, die allen unieke eigenschappen hebben. Welke je ook kiest en wanneer je die ook schenkt, het nodigt altijd uit om een lekker hapje bij te serveren. In het voorjaar van 2021 gaan we op zoek naar die speciale combinatie.
We serveren verschillende wijnen, met bijpassende hapjes in de huiskamer van Schuttershof in Esbeek. Een gezellige, informele maar vooral inspirerende avond.
Aanvang 19:30 uur. De huiskamer is vanaf 19:15 uur geopend. Deelname kost € 17,50 p.p. Graag vooraf aanmelden.

 

 

­